Top valentínske vlastnoručne vyrobené jedlé darčeky

Blog, Dezerty, Domácnosť, Lifestyle, Recepty

Valentín je za dverami a možno rozmýšľate, čím obdarovať svoju polovičku. Čo tak tento rok skúsiť vlastnoručne vyrobiť jedlé darčeky?

Áno, viem, nie každý si na Valentína potrpí a je potrebné oslavovať lásku každý deň. Takže či už Valentína oslavujete, alebo nie, svoju polovičku (alebo blízkych) môžete potešiť kedykoľvek. Poslúžia vám k tomu tieto jedlé darčeky.

Toto je výber kompaktných, prenášateľných a peknučkých darčekov. Ak máte chuť piecť celý koláčik, muffiny, alebo romantické raňajky, získajte inšpiráciu v minuloročnom valentínskom e-booku.

1. Granola v pohári

nízkosacharidová granola

Pripraviť túto nízkosacharidovú granolu vám zaberie asi 20 minút, tak to pokojne môže byť vaša last minute záchrana. Dajte ju do pekného pohára, či nádoby, ozdobte stužkou, napíšte pekné venovanie a darček je na svete. 🙂

2. Úžasné sušienky z mandľového masla

sušienky bez cukru

Čo je lepšie ako chrumkavé sušienky? Doma vyrobené chrumkavé sušienky bez cukru. Aj tieto maju super potenciál stať sa výborným, chutným a krásnym darčekom. Stačí im len krásna krabička a milé venovanie. 🙂

3. Domáci čučoriedkový džem

čučučoriedkový džem bez cukru

Ok, toto je ďaľší z tých extra ultra last minute darčekov, že keď už vychádzate z dverí za svojou milovanou/milovaným a zabudli ste na darček. Urobiť tento džem vám zaberie 15 minút a určite poteší každého low carb nadšenca.

4. Orechovo-čokoládové guľky

orechovo-čokoládové guľky

Tieto orechovo-čokoládové guľky síce nespravíte za pár minút, ale zato budete potrebovať minimum ingrediencií. A kreativite sa medze nekladú – môžete ich „obaliť v čomkoľvek od kakaa po cviklový prášok, podľa obľúbenej farby vaŠej polovičky. Potom už len šup s nimi do krabičky.

5. Malinovo-kokosové nepečené guľky

malinové guľky bez cukru

Pri guľkách ešte ostaneme – tieto nepečené, malinovo-kokosové sú úplný sen. Jednoduché a veľmi chutné. Majú len jednu nevýhodu – v teple dlho nevydržia. Vlastne vôbec dlho nevydržia, keďže sa zjedia skôr ako sa stihnú roztopiť.

6. Čokoládové pralinky z cheescake náplňou

Čokoládové pralinky bez cukru

A to najlepšie na koniec – čokoládové pralinky s cheescake náplňou. Tento darček vám zaberie njaviac času, ale stojí to zato. Raz som ich spravila Adamovi a odvtedy ma stále prosí, aby som ich urobila znovu. Asi podľahnem. 😀

Najnovšie články

Social

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Martina Papajová

Ahojte! Vitajte na Nie som z cukru. Nájdete tu recepty bez bieleho cukru a múky. Tento blog však nie je len o jedle. Rada zdieľam inšpiráciu, píšem o cestovaní, živote v zahraničí a o živote ako takom. Dúfam, že sa vám tu bude páčiť.

Kategórie

Nastavenia súkromia
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“.