Top 6 jesenných nízkosacharidových receptov, ktoré musíte vyskúšať!

Recepty

Vonku sa zozimieva, stromy hýria farbami a vaše taniere môžu tiež! Vyskúšajte tieto jesenné recepty.

Na nízkosacharidovej strave nemusí byť na tanieri nuda. Aj keď v chladničke máte len pár surovín, tieto jesenné recepty zvládnete. Tekvica, škorica, či teplé jedlá… To všetko sa nám spája s jeseňou a to nájdete aj v týchto receptoch. Sú rýchle, jednoduché a zdravé. Raňajky, polievka, hlavné jedlá a dezerty – na svoje si príde každý.


1. Tvaroh s pečenými slivkami so škoricou

Lahodný vanilkový tvaroh a k tomu teplé slivky prevoňané škoricou. Raňajky nemusia byť stále také isté, občas si môžte dopriať aj takýto luxus. Hlavne ak máte prebytok domáceho ovocia. 🙂 Recept nájdete tu.


2. Tekvicová polievka

Ak máte radi teplú, hustú polievku, kliknite sem. Nielenže vás zahreje počas chladných dní, ešte je aj vynikajúca. Tak ak ešte nemáte recept na jednoduchú tekvicovú polievku, vyskúšajte túto.


3. Plnené portobello hríby so špenátom, syrom a slaninou

Jeseň nie je len o oranžových tekviciach. Na prechádzkach lesom sa dajú nájsť hríby, ktoré poslúžia ako skvelé hlavné jedlo. Navyše sa tento recept dá spraviť vegetariánskym – stačí vynechať slaninku!

4. Chilli con carne s pečenou tekvicou

Ak naopak máte chuť na mäsko, spravte si toto dokonalé chilli con carne. Pečená tekvica sa k šťavnatému mäsku úžasne hodí. Presvedčte sa sami! 🙂


5. Koláčik so škoricou a vlašskými orechami

Prichádza moja obľúbená časť a tou sú dezerty. Keďže na jeseň nám dozrievajú orechy, prečo ich nevyužiť. V kombinácii so škoricou môže za paŕ minút vzniknúť takýto vynikajúci koláč.


6. Tekvicový low-carb koláčik

To najlepšie na koniec? To musíte posúdiť vy, ale jedno je isté – tento koláč vie ohúriť. Mäkkučké cesto a lahodný krém vytvárajú sladký sendvič plný chuti. Jednoduchý recept nájdete tu.


Dúfame, že sa vám náš výber receptov páčil. Ak ste nenašli to, čo hľadáte, pokojne si poprezerajte našu stránku.

A ozaj! Máte radi návštevy? Lebo ja milujem pohostiť ludí u seba doma, najmä keď sa vonku už nedá vysedávať. Tak ak to máte rovnako, len neviete, čím svojich hostí ponúknuť, stiahnite si zdarma môj ebook plný nízkosacharidových receptov pre návštevy! 🙂

Najnovšie články

Social

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Martina Papajová

Ahojte! Vitajte na Nie som z cukru. Nájdete tu recepty bez bieleho cukru a múky. Tento blog však nie je len o jedle. Rada zdieľam inšpiráciu, píšem o cestovaní, živote v zahraničí a o živote ako takom. Dúfam, že sa vám tu bude páčiť.

Kategórie

Nastavenia súkromia
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“.