Opečený nízkosacharidový obložený chlebíček

Raňajky, Recepty

Nepoznám lepšie raňajky, či večeru, ako obložený chlieb. Lepšie to už môže byť, len ak je to nízkosacharidový obložený chlebíček.

Ak ste na nízkosacharidovej strave už dlhšie, je dosť možné, že pečivo vám už nechýba. Pravdepodobne ste si zvykli na život bez neho a namiesto toho jedávate iné výživné jedlá.

Ak sa však predsalen prichytíte pri snívaní o chrumkavučkom chlebe, nemusíte zúfať. Jednoducho si upečte tento nízkosacharidový bochník. Je to rýchle, jendoduché a úplne skvelo nahradí biely chlieb. Pravdupovediac, je to jeden z mojich najobľúbenejších receptov 🙂

nízkosacharidový obložený chlebíček

Keď ho už upečiete, možnosti sú neobmedzené – dá sa jesť s čímkoľvek. Ja ho však milujem takto obyčajne, obložený ako pravý „návštevný“ chlebíček. Klasika šunka+syr+vajíčko predsa nikdy nesklame.

Ak k vám príde návšteva, nebojte sa im tento nízkosacharidový obložený chlebíček naservírovať. Pravdepodobne si ani nevšimnú, že je nízkosacharidový 🙂


Na 1 chlebík budeme potrebovať:

  • 1 plátok nízkosacharidového chlebíku
  • 1 vajíčko uvarené natvrdo
  • 1plátok syru (Gouda, Eidam)
  • 1 plátok kvalitnej šunky
  • čerstvý špenát
  • maslo
  • horčica
  • soľ

Postup:

  1. Uvarené vajíčko ošúpeme a nakrájame na hrubšie plátky.
  2. Plátok chleba opečieme nasucho na panvici do chrumkava.
  3. Chlebík natrieme maslom, horčicou a poukladáme na ňho syru, šunku a vajíčko. Vajíčko jemne osolíme.
nízkosacharidový obložený chlebíček

Najnovšie články

Social

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Martina Papajová

Ahojte! Vitajte na Nie som z cukru. Nájdete tu recepty bez bieleho cukru a múky. Tento blog však nie je len o jedle. Rada zdieľam inšpiráciu, píšem o cestovaní, živote v zahraničí a o živote ako takom. Dúfam, že sa vám tu bude páčiť.

Kategórie

Nastavenia súkromia
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“.